Șuncă, praz și Quiche cu trei brânzeturi

Șuncă, praz și Quiche cu trei brânzeturi

Instrucțiuni

1
Între timp, înjumătățiți prazul pe lungime și tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch, apoi spălați bine într-un castron cu apă rece, agitând prazul. Ridicați și scurgeți prazul într-o strecurătoare și uscați-l. Topiți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat mic și gătiți prazul, amestecând ocazional, până când este foarte fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Căptușiți coaja de plăcintă caldă cu șuncă feliată, straturi suprapuse, după cum este necesar, pentru a acoperi complet fundul și partea laterală a cojii de plăcintă. Aruncați brânzeturile împreună și presărați uniform în coajă de plăcintă (nu împachetați brânză), apoi întindeți prazul uniform deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateti impreuna ouale, nucsoara si piperul pana se combina bine, apoi amestecati in CR fra fra până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Turnați cu grijă jumătate de cremă deasupra umpluturii plăcintei, mișcând ușor brânza cu o lingură pentru a ajuta crema să se disperseze uniform. Adăugați încet crema rămasă în același mod. Acoperiți plăcinta ușor cu folie, pliați ușor marginile peste crustă (păstrați folia să nu atingă partea superioară a amestecului de brânză) și transferați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Coaceți până când centrul de umplere este umflat și setat (centrul va fi ușor clătinat, dar nu lichid), aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește pe un raft cu cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de servire (umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Nota bucătarilor
1
Quiche can be made 3 days ahead and cooled completely, uncovered, then chilled, wrapped in plastic wrap. Reheat quiche (uncovered) in a 177° oven until warmed through, about 15 minutes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista