Șuncă la cuptor cu glazură dulce

Șuncă la cuptor cu glazură dulce
Nevoie de un fel principal fără lactate? Șunca la cuptor cu glazură dulce ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 4326 calorii, 328g de proteine, și 254g de grăsime. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bucăți de ananas, făină, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Roșii dulci de afine cu glazură dulce de lămâie, Sunca la cuptor cu glazura Bourbon, și Șuncă la cuptor cu glazură de Guava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați șunca pe un raft așezat într-o tigaie și turnați cu grijă aproximativ 1/2 inch de apă clocotită în tigaia de sub șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) citește cel puțin 140 de grade F (60 de grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.) Într-un castron, amestecați împreună zahărul brun, făina, muștarul uscat, mierea și sucul de lămâie, după cum este necesar, pentru a face o pastă groasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Ungeți șunca generos cu glazură. Frigărui 1 bucată de ananas și 1 cireș maraschino pe scobitoare și introduceți murăturile decorate pe toată șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți timp de 15 minute. Ungeți șunca, fructele și toate, cu glazură și sucuri care s-au adunat în fundul tigaiei, reveniți la cuptor și prăjiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lăsați șunca să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții3
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista