Șuncă la cuptor cu glazură dulce

Șuncă la cuptor cu glazură dulce
Nevoie de un fel principal fără lactate? Șunca la cuptor cu glazură dulce ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 4326 calorii, 328g de proteine, și 254g de grăsime. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bucăți de ananas, făină, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Roșii dulci de afine cu glazură dulce de lămâie, Sunca la cuptor cu glazura Bourbon, și Șuncă la cuptor cu glazură de Guava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați șunca pe un raft așezat într-o tigaie și turnați cu grijă aproximativ 1/2 inch de apă clocotită în tigaia de sub șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) citește cel puțin 140 de grade F (60 de grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.) Într-un castron, amestecați împreună zahărul brun, făina, muștarul uscat, mierea și sucul de lămâie, după cum este necesar, pentru a face o pastă groasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Ungeți șunca generos cu glazură. Frigărui 1 bucată de ananas și 1 cireș maraschino pe scobitoare și introduceți murăturile decorate pe toată șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți timp de 15 minute. Ungeți șunca, fructele și toate, cu glazură și sucuri care s-au adunat în fundul tigaiei, reveniți la cuptor și prăjiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați șunca să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții3
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista