Șuncă glazurată cu sos Sherry-Orange Dijon
Șunca glazurată cu sos Sherry-Orange Dijon este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 785 calorii. Un amestec de muștar, zahăr brun, vin de gătit sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Orange Dijon-Șuncă Glazurată, și Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați șunca într-o tigaie. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr brun și 2 linguri de vin de gătit sherry.
Ungeți jumătate de glazură peste șuncă. Șuncă prăjită descoperită aproximativ 20 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă este de 160 de grade F. vezi înveliș de șuncă pentru timp și temperatură precise de gătit; direcțiile pot varia.
Periați glazura rămasă peste șuncă la jumătatea timpului de gătit.
Pentru sosul Sherry-Orange Dijon, combinați 1/2 cană de zahăr brun, amidon de porumb, cuișoare și nucșoară într-o cratiță de 1 litru. Se amestecă pentru a îndepărta bucățile. Se amestecă muștarul până când amestecul este o pastă netedă. Se amestecă treptat vinul de gătit sherry și sucul de portocale.
Gatiti sosul la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana fierbe amestecul. Reduceți căldura și fierbeți ușor 3 până la 5 minute.
Serviți sosul cu șuncă feliată.