Șuncă Glazurată Cu Piersici
Peach sunca glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1410 calorii, 115g de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 2.21 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Șuncă Glazurată Cu Piersici, și Placinta Cu Piersici Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță medie, fierbeți împreună nectar de piersici, ghimbir, suc de lămâie și căței de usturoi. Se fierbe timp de 20 de minute.
Se strecoară ghimbirul și usturoiul.
Pregătiți șuncă pentru glazură. Frecați muștarul Dijon și apoi zahărul brun pe șuncă.
Se toarnă glazura pe partea de jos a tigaie și arunca în felii de piersici pentru aroma de piersici suplimentare.
Puneți șunca în cuptor timp de 1 1/2 ore. La fiecare 10-20 de minute glazura sunca cu glazura din partea de jos a tigaie pentru a menține umed.