Șuncă Glazurată Cu Piersici

Șuncă Glazurată Cu Piersici
Peach sunca glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1410 calorii, 115g de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 2.21 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Șuncă Glazurată Cu Piersici, și Placinta Cu Piersici Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță medie, fierbeți împreună nectar de piersici, ghimbir, suc de lămâie și căței de usturoi. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se strecoară ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Pregătiți șuncă pentru glazură. Frecați muștarul Dijon și apoi zahărul brun pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Se toarnă glazura pe partea de jos a tigaie și arunca în felii de piersici pentru aroma de piersici suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți șunca în cuptor timp de 1 1/2 ore. La fiecare 10-20 de minute glazura sunca cu glazura din partea de jos a tigaie pentru a menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista