Gratinul cremos de șuncă și praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 394 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Praz Gratin, Cremă Albă Cremă Și Risotto De Praz Cu Verdeață De Praz Crocantă A, și Gratin De Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul, vinul, frunza de dafin și un vârf mare de sare și fierbeți la foc moderat până când prazul este fraged, aproximativ 25 de minute. Folosind o lingură pliată, transferați prazul pe o farfurie, păstrându-le intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați smântâna și șalotul în lichidul de gătit și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aranjați prazul, tăiați partea în sus și șunca într-un vas mare de gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mustar Preparat, Optional
7
Turnați sosul de smântână uniform peste praz și șuncă. Într-un castron mic, combinați fisticul și untul topit și împrăștiați peste praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 8 minute sau până se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 1 și refrigerată peste noapte.
2
Recomandare de vin: șuncă sărată și praz onionic se ridică frumos la dulceața
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, Optional
3
Sauternes, sosul de smântână și crusta dulce de fistic subliniază textura bogată a vinului. Încercați Chteau de Rayne Vigneau din 1990 sau Chteau de Malle din 1990.