Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar
Șuncă clasică coaptă cu glazură de arțar-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 10 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 816 calorii, 69G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, sirop de arțar, jumătate de șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar, Curățați turtă dulce clasică cu glazură de arțar, și Șuncă de Cola cu glazură de arțar și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați pielea dură, asemănătoare pielii de la șuncă (dacă o are; unele șuncă nu vor) și înscrieți grăsimea într-un model încrucișat. Stud sunca peste tot cu cuișoare, a pus într-o tigaie mare de prăjire, și vag cort cu folie.
Coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți (care nu atinge osul) înregistrează 135, aproximativ 20 de minute pe lb. sau 2 la 2 1/2 ore total, ungand ocazional cu orice sucuri acumulate.
În timp ce șunca se coace, faceți glazura: într-un bol mediu, combinați zahărul brun, siropul de arțar și muștarul.
Bateti pana se omogenizeaza. Când șunca mai are aproximativ 40 de minute de copt (temperatura internă va fi de 120 până la 125), periați generos pe toate părțile cu glazură. Continuați să coaceți până când șunca ajunge la 135 și glazura este bine rumenită.