Șuncă brânză și straturi de roșii
Șunca brânză și straturile de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 208 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Straturi De Slănină Brânză Cu Aragaz Lent, Brioșă engleză Super brânză-straturi de slănină Canadiană, și Straturi de brânză, slănină și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 4 minute.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Combinați laptele și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați cuburi de pâine în amestecul de lapte, aruncând pentru a acoperi cuburi de pâine.
Aranjați jumătate de cuburi de pâine în partea de jos a unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 2/3 cană de brânză și jumătate de amestec de ceapă.
Adăugați cuburile de pâine rămase, 2/3 cană de brânză și amestecul de ceapă rămas. Se acoperă cu felii de roșii și slănină mărunțită. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Coaceți, descoperit, la 325 timp de 55 de minute.
Se presară cu brânză rămasă; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.