Ștrudele De Vișine

Ștrudele De Vișine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strudelele de vișine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de phyllo, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ștrudele De Vișine, Ștrudele Ușoare De Cireșe, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cireșele (cu orice suc), 3/4 cană zahăr și amidon de porumb la fiert într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, amestecând ocazional, apoi fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați umplutura într-un castron și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În timp ce umplutura de cireșe se răcește, Aranjați 3 foi de filo în 1 strat pe o suprafață de lucru și lăsați să se usuce 15 minute. Păstrând 12 foi rămase stivuite, înjumătățiți transversal, apoi stivuiți jumătățile. Acoperiți stiva cu o bucată de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Zdrobiți fin 3 foi de filo uscate într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aranjați 1 bucată de filo pe suprafața de lucru cu o latură scurtă cea mai apropiată de Dvs. (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu puțin unt. Se acoperă cu încă 3 bucăți de phyllo, perindând fiecare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Presărați 2 linguri de filo mărunțit peste treimea inferioară de filo cu unt, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul fundului și laturilor, apoi deasupra cu o umplutură rotunjită de 1/3 cană. Îndoiți marginea inferioară a filoului peste umplutură și pliați în laturi pentru a închide complet umplutura, apoi înfășurați filoul pentru a forma un strudel, aproximativ 4 1/2 pe 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Ungeți blatul cu puțin unt, apoi presărați ușor cu 1/4 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Tăiați 2 orificii de aerisire (1 inch) în diagonală peste partea superioară a strudelului, la aproximativ 1 1/2 inci distanță, cu un cuțit de tăiat. Faceți încă 5 strudeli în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Coaceți strudelele în mijlocul cuptorului până se rumenesc și crocante, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați într-un raft și răciți 30 de minute.
12
* Am folosit cireșe IFQ (individual congelate rapid) din livezile Friske (231-599-2604), în Charlevoix, Michigan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1
* Strudelele pot fi coapte cu 2 ore înainte și păstrate pe raft la temperatura camerei.* Umplutura de cireșe poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista