Ștrudele De Vișine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strudelele de vișine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de phyllo, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ștrudele De Vișine, Ștrudele Ușoare De Cireșe, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cireșele (cu orice suc), 3/4 cană zahăr și amidon de porumb la fiert într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, amestecând ocazional, apoi fierbeți 2 minute.
Transferați umplutura într-un castron și răciți complet.
În timp ce umplutura de cireșe se răcește, Aranjați 3 foi de filo în 1 strat pe o suprafață de lucru și lăsați să se usuce 15 minute. Păstrând 12 foi rămase stivuite, înjumătățiți transversal, apoi stivuiți jumătățile. Acoperiți stiva cu o bucată de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Zdrobiți fin 3 foi de filo uscate într-un castron.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Aranjați 1 bucată de filo pe suprafața de lucru cu o latură scurtă cea mai apropiată de Dvs. (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu puțin unt. Se acoperă cu încă 3 bucăți de phyllo, perindând fiecare cu unt.
Presărați 2 linguri de filo mărunțit peste treimea inferioară de filo cu unt, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul fundului și laturilor, apoi deasupra cu o umplutură rotunjită de 1/3 cană. Îndoiți marginea inferioară a filoului peste umplutură și pliați în laturi pentru a închide complet umplutura, apoi înfășurați filoul pentru a forma un strudel, aproximativ 4 1/2 pe 2 1/2 inci.
Transferați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt cu unt.
Ungeți blatul cu puțin unt, apoi presărați ușor cu 1/4 linguriță de zahăr.
Tăiați 2 orificii de aerisire (1 inch) în diagonală peste partea superioară a strudelului, la aproximativ 1 1/2 inci distanță, cu un cuțit de tăiat. Faceți încă 5 strudeli în același mod.
Coaceți strudelele în mijlocul cuptorului până se rumenesc și crocante, 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un raft și răciți 30 de minute.
* Am folosit cireșe IFQ (individual congelate rapid) din livezile Friske (231-599-2604), în Charlevoix, Michigan.
* Strudelele pot fi coapte cu 2 ore înainte și păstrate pe raft la temperatura camerei.* Umplutura de cireșe poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.