Ștrudel De Somon
Strudelul de somon necesită aproximativ 6 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Ștrudel De Șuncă, și Strudel De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați somonul în ulei de măsline, coajă de portocală și lămâie și mărar timp de 6 ore. Înfășurați fiecare bucată de pește strâns în frunze de struguri.
Întindeți ușor 1 bucată de filo și unt cu perie de patiserie.
Așezați peștele la un capăt și pliați marginile exterioare ale filo peste somon. Începeți să rulați somonul în filo buttering între fiecare rolă. Repetați procesul cu somonul rămas și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 450 de grade până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute.;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.