Șerbet Super Căpșuni

Șerbet Super Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați șerbetul Super Strawberry. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șerbet De Căpșuni, Șerbet De Căpșuni Din Lapte Bătut, și Șerbet De Căpșuni-Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile și zahărul; lăsați să stea până la suculent, aproximativ 1-1/2 ore. Mash sau piure într-un blender în mai multe loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați lapte, suc de portocale și scorțișoară; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Se toarnă în cilindrul unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului sau se toarnă în tăvi pentru cuburi de gheață fără separatoare. Dacă pregătiți în tăvi, înghețați aproximativ 3 ore, amestecând de două sau trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate8
Revista