Șerbet cu miere și ananas

Șerbet cu miere și ananas
Șerbetul cu miere de ananas este o rețetă lacto ovovegetariană și primară fără gluten, cu 8 porții. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 132 de calorii, 4 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită miere, zmeură și mentă, extract de vanilie și iaurt fără grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce este destul de rău. Șerbetul de ananas, șerbetul simplu de ananas și șerbetul de ananas cu portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; pune deoparte ananasul. Într-o cratiță, combinați mierea și sucul de ananas. Se aduce la fierbere, amestecând de mai multe ori. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se răcește complet. Se amestecă iaurtul, vanilia și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Se toarnă într-un recipient de 9 inci. vas pătrat rezistent la congelator.
4
Acoperiți și congelați timp de 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute până devine nămol.
5
Transferați într-un castron; bate timp de 1-2 minute. Reveniți la tigaie; se acoperă și se îngheață până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți din congelator cu 10-15 minute înainte de servire.
7
Decorați cu zmeură și mentă dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Șerbet în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista