Sunca la cuptor de vacanta este o reteta fara gluten si fara lactate, cu 30 de portii. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Sunca de vacanta la cuptor , sunca de sarbatoare la cuptor si sunca de vacanta sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea de pe șuncă; încorporează suprafața, făcând forme de diamant de 1/2 inch adâncime. Introduceți un cuișoare în fiecare alt diamant; pune deoparte cuișoarele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Combinați ceapa, usturoiul, oregano, busuiocul și ardeiul; bate pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Combinați 1/2 cană de zahăr brun și pătrunjel; se presara deasupra sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Turnați bere cu ghimbir în jurul șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
6
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 1-1/2 ore, ungând des.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți șunca din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scurgeți sucurile din tigaie, rezervând 3 linguri. Pentru glazură, combinați mierea, zahărul brun rămas și sucul rezervat din tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Creșteți temperatura cuptorului la 400°. Întoarceți șunca în tigaie. Introduceți cuișoarele rămase în șuncă. Peste șuncă jumătate din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Dressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pune ananasul pe șuncă; stropiți cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
Dressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
12
Coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru arată 140°.
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.