Înghețată Sundae Pie
Ice Cream Sundae Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1375 calorii, 15g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, crustă graham cracker, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți o lingură mare pentru a scoate 1 halbă de înghețată în linguri subțiri și plate, apoi întindeți-o pe fundul crustei. Neteziți cu spatele lingurii.
Întindeți 1/2 cană sos de caramel peste înghețată. Congelați plăcinta până la solid, 30 de minute până la 2 ore.
Scoateți plăcinta congelată din congelator și acoperiți cu încă 1/2 înghețată de halbă; se întinde uniform peste caramel.
Întindeți 1/2 cană de sos de fudge peste înghețată. Congelați plăcinta până la solid, 30 de minute până la 2 ore.
Îndepărtați plăcinta congelată și acoperiți cu înghețată finală de 1/2 halbă.
Stropiți restul de 2 linguri. fiecare sos de caramel și fudge peste plăcintă. Congelați plăcinta până la solid, 30 de minute sau până la 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri ferme.
Transferați frisca într-o pungă de plastic și tăiați un vârf de 1/4 inch cu foarfeca. Pipă frișcă în jurul marginii plăcintei. Congelați până când este gata de servit.
Serviți cu frișcă suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.