Cremos Franceză Vanillan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 597 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.06 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, zahăr, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, și Înghețată Franceză Vanillan.
Instrucțiuni
1
Combinați ouăle și gălbenușurile de ou într-un bol mediu; bate bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un cuptor olandez până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți laptele; aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți din căldură. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul fierbinte în ouă; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mic 6 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți de pe foc; bateți în cremă de cafea, lapte condensat și smântână. Se răcește complet; acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Cafea
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Turnați amestecul în recipientul congelator al unui producător de înghețată de 4 litri și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile de înghețare vor varia între producători.) Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
*Doar în scopuri de testare, am folosit crema de cafea lichidă Coffee Mate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Cafea
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Yerba Mate
8
Sfat: după prelucrare în ice-cream maker, se toarnă înghețată într-un recipient de plastic, și locul în congelator sa se intareasca la consistența dorită. Va dura cel puțin 3 ore pentru a deveni ferm, în funcție de adâncimea containerului utilizat.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.