Înghețată Foarte Ciocolată
Foarte înghețată de ciocolată este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 364 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, smântâna grea, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, laptele, sarea și pudra de cacao într-o cratiță la foc mediu, amestecând continuu. Aduceți la foc mic.
Așezați gălbenușurile într-un castron mic. Se amestecă treptat aproximativ 1/2 cană din lichidul fierbinte. și reveniți la cratiță.
Se încălzește până se îngroașă, dar nu fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata tocată până se topește ciocolata.
Se toarnă într-un castron răcit și se dă la frigider timp de aproximativ două ore până la rece, amestecând ocazional.
Când amestecul de ciocolată s-a răcit complet, amestecați smântâna și vanilia.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.