Înghețată De Portocale Cu Căpșuni
Nevoie de un desert vegetarian? Înghețata de portocale cu căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, extract de vanillan, cremă jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Căpșuni Paleo, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați căpșunile și 3/4 cană de zahăr; deoparte. Într-o cratiță grea, încălziți jumătate și jumătate până la 175 de persoane. Într-o cratiță mare, combinați făina și zahărul rămas; se amestecă jumătate și jumătate până se omogenizează.
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la cel putin 160 de kilograme si acoperiti partea din spate a unei linguri de metal.
Scoateți din căldură. Se răcește rapid prin plasarea tigaie într-un castron de apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute.
Se amestecă frișca, sucul de portocale, sucul de lămâie, vanilia și amestecul rezervat de căpșuni. Apăsați folie de plastic pe suprafața de cremă. La frigider câteva ore sau peste noapte.
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Refrigerați amestecul rămas până când este gata să înghețe. Se lasă să se coacă în congelatorul de înghețată sau se întărește în congelatorul frigiderului timp de 2-4 ore înainte de servire.