Înghețată de Ciocolată cu Mentă Bùche de Noël.
Frozen Chocolate-Peppermint B-ul de No-ul-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 14. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână bastoane de bomboane, frunze de lămâie, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Bûche de Noël., Ciocolata Buche de Noel, și De ciocolata, Migdale Bûche de Noël. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Se toarnă smântână peste ciocolată.
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se topește și se omogenizează. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți, neacoperit, în cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde și bateți înainte de utilizare.
Se amestecă ciocolata într-o cratiță mică la foc mic până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc. Folosind o perie de patiserie, periați ciocolata pe partea inferioară (partea venată) a 1 frunză pentru a acoperi complet (nu lăsați ciocolata să picure peste marginea frunzei).
Așezați frunza, cu ciocolata în sus, pe o foaie mică de copt căptușită cu folie. Repetați cu frunzele rămase. Se răcește, neacoperit, până când stratul de ciocolată este rece și ferm, cel puțin 1 oră. Lucrând cu 1 frunză la un moment dat, curățați cu grijă frunza verde departe de ciocolată. Întoarceți frunza de ciocolată pe aceeași foaie; aruncați frunza verde. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia 15 x 10 x 1-inch foaie de copt cu pergament. Acoperiți hârtia cu spray antiaderent și praf cu cacao.
Cernem 1/2 cană zahăr, făină de tort, 1/4 cană cacao, praf de copt și sare într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare până se îngroașă. Bateți în ulei, 2 linguri de apă și vanilie. Adăugați treptat ingrediente uscate, bătând doar până se omogenizează. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptatrămânând 1/2 cană de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri.
Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt pregătită.
Coaceți tortul până când este umflat și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 12 minute. Tort rece în tigaie pe raft 10 minute. Cerne strat ușor de cacao peste mare prosop de bucătărie netedă (nu terry pânză).
Tăiați în jurul laturilor pan. Întoarceți tortul pe prosopul pregătit, lăsând marginea de pânză de 3 inci pe 1 latură lungă. Îndepărtați pergamentul. Începând de la partea lungă cu marginea pânzei și folosind pânza ca ajutor, înfășurați tortul în prosop (prosopul va fi înfășurat în interior).
Așezați tortul, cu cusătura în jos, pe suprafața de lucru; se răcește complet.
Inghetata cu microunde la intervale de 10 secunde pana abia se inmoaie. Desfaceți tortul pe suprafața de lucru, dar lăsați-l pe pânză. Dollop înghețată peste tort de linguri. Întindeți ușor înghețata într-un strat uniform, lăsând o margine simplă de 1 inch pe marginea lungă a pânzei opuse.
Presărați înghețată cu bomboane zdrobite. Folosind o cârpă ca ajutor și începând de la marginea pânzei, înfășurați tortul, închizând înghețata în tort.
Așezați tortul, cu cusătura în jos, pe un platou lung; acoperiți cu folie de plastic. Congelați tortul cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Bate în vanilie.
Tăiați 1/8 din tort în unghi la 1 capăt. Apăsați partea de tăiere pe centrul a 1 parte a jurnalului, tăiați partea.
Întindeți bezea peste tot, părțile laterale și capetele tortului. Folosind furculița, faceți caneluri lungi în bezea în jos pe lungimea tortului și în cercuri pe capete pentru a semăna cu scoarța copacului. Congelați tortul până când bezea este rece și fermă, cel puțin 3 ore. Folosind torța, bezea maro în locuri aleatorii. Întoarceți tortul la congelator. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ornează tortul cu frunze de ciocolată, crenguțe proaspete de mentă și bastoane mici de bomboane.
Tăiați tortul transversal în felii de 1 inch lățime.
Stropiți cu sos cald de ciocolată.