Înghețată Cu Rubarbă De Căpșuni
Căpșuni rubarbă înghețată Sundaes este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, prăjituri cu zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sundaes de căpșuni-rubarbă, Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă căpșunile, zahărul granulat, extractul de migdale, vanilia și sucul de lămâie. Gatiti aproximativ 7 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase usor.
Îndepărtați bucățile de rubarbă; aruncați.
Se toarnă porțiunea rămasă în blender. Acoperi; se amestecă cu impulsuri on-and-off până se omogenizează. Puneți sosul deoparte.
Într-un castron mic, combinați coaja de lămâie rasă și zahărul turbinado.
Presărați pe o placă de tăiere curată și mare din lemn.
Scoateți aluatul de biscuiți din ambalaj.
Tăiați aluatul în 3 bucăți egale.
Rulați fiecare piesă într-o rundă mare. Apăsați aluatul în zahăr de lămâie pentru a acoperi o parte.
Așezați 2 runde de aluat cu zahăr în sus pe 1 foaie de fursecuri; așezați al treilea aluat rotund cu zahăr în sus pe a doua foaie de fursecuri.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când aluatul este așezat în centru. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Folosind tăietor de pizza, tăiați fiecare rundă în 6 până la 8 pene. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Scoateți înghețata uniform în 12 boluri de desert. Completați fiecare cu sos de căpșuni-rubarbă.
Adăugați 2 felii de biscuiți cu zahăr de lămâie la fiecare porție.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "