Înghețată Cu Chip De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu cip de mure. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 336 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată Cu Chip De Mure, Catifea albastră, caș de mure și Cupcakes cu brânză cremă de lămâie de mure, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați murele, 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie într-o cratiță. Gatiti la foc mic pana cand murele sunt descompuse si siropoase, aproximativ 20 de minute.
Turnați amestecul într-un bol printr-o strecurătoare cu plasă fină. Folosind un tel sau o lingură, forțați cât mai mult din lichidul violet intens, apoi lăsați-l deoparte să se răcească. Aruncați pulpa de mure și semințele.
Încălziți jumătate și jumătate și restul de 1 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu.
Folosind un bici, bateți gălbenușurile de ou până devin palide și groase. Temperați ouăle stropind o cantitate mică de cremă caldă în gălbenușuri, amestecând constant.
Se toarnă gălbenușurile temperate în cratiță, amestecând ușor. Gatiti la foc mediu-mic pana se ingroasa, amestecand constant, aproximativ 5 minute.
Se toarnă smântâna grea în castron cu fructele de pădure, apoi se toarnă crema și se amestecă pentru a se combina. Dacă aveți timp, refrigerați acest amestec până se răcește.
Congelați amestecul conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Când este înghețată, tocați ciocolata în bucăți și amestecați în înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient sigur pentru congelator și lăsați-o să se întărească câteva ore sau peste noapte.