Înghețată Chai în cupe de Caramel
Chai înghețată în Caramel Cupe este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 6 porții. O porție conține 340 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, piper, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Cupe de plăcintă cu cremă de banane cu sos de Caramel sărat, și Cartofi caramelizați" brânză cremă de zmeură cupe de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Înmuiați înghețata într-un castron mare.
Adăugați ceaiul și condimentele și amestecați până se combină bine. Împachetați și recongelați cel puțin 2 ore.
Desfaceți pătratele de caramel și așezați-le pe foaia de copt distanțată la aproximativ 2 centimetri distanță.
Coaceți până se topește și se înmoaie.
Așezați o altă bucată de pergament deasupra și apăsați caramelul într-un cerc. Se răcește încă 2 minute. Cojiți cercurile de caramel de pe pergament și apăsați în mini tigăi de brioșă pentru a forma o formă mică de ceașcă. Se răcește complet.
Scoateți înghețata în căni și garnisiți cu migdale.