Împachetări Cu Salată De Pui Chinezească La Grătar

Împachetări Cu Salată De Pui Chinezească La Grătar
Salata de pui chinezesc la grătar împachetări ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 334 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de licitații de pui, sare grosieră și piper grosier, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline ușor, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane (Diabetică) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată De Pui Chinezească, Pui chinezesc și salată de curmale, și Împachetări De Salată De Pui Chinezesc (Copiii Gătesc Luni).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista