Zăpadă Acoperite Crunch Baruri
Snow Covered Crunch Bars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr pudră, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zăpadă Acoperite Crunch Baruri, Cookie-Uri Acoperite De Zăpadă, și Prăjituri de nucă de cocos acoperite cu zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează tava de copt de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, 1/2 cană de unt și ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mare cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și restul de 1/2 cană de unt la înălțime aproximativ 1 1/2 minute, amestecând după 1 minut, până se topește și se omogenizează.
Adăugați unt de arahide; se amestecă până se omogenizează bine.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon. Folosind mâinile, rupeți ușor cerealele în bucăți mici. Amestecați ușor cerealele în amestecul de ciocolată până când cerealele sunt acoperite.
Întindeți amestecul de cereale uniform peste crusta de biscuiți; apăsați ușor.
Se presară cu zahăr pudră. Refrigerați aproximativ 1 oră sau până când barele sunt setate. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.