Zăpadă Acoperite Crunch Baruri

Zăpadă Acoperite Crunch Baruri
Snow Covered Crunch Bars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr pudră, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zăpadă Acoperite Crunch Baruri, Cookie-Uri Acoperite De Zăpadă, și Prăjituri de nucă de cocos acoperite cu zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează tava de copt de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, 1/2 cană de unt și ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mare cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și restul de 1/2 cană de unt la înălțime aproximativ 1 1/2 minute, amestecând după 1 minut, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați unt de arahide; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
5
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon. Folosind mâinile, rupeți ușor cerealele în bucăți mici. Amestecați ușor cerealele în amestecul de ciocolată până când cerealele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6
Întindeți amestecul de cereale uniform peste crusta de biscuiți; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Se presară cu zahăr pudră. Refrigerați aproximativ 1 oră sau până când barele sunt setate. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista