Zucchini-Morcov Salsa

Zucchini-Morcov Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Zucchini-morcov Salsan. Această rețetă face 15 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Dovlecei, Brioșe De Dovlecei Cu Morcovi, și Sote De Morcov Dovlecel.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună primele 12 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți, sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se servește cu chipsuri de tortilla asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista