Zucchini e Pomodori Gratinati (Zucchini si rosii gratinate)
Zucchini e Pomodori Gratinati (Zucchini și Gratin de roșii) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și primară servește 14 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Un amestec de busuioc, ulei de măsline, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Zucchini e Pomodori Gratinati (Zucchini si rosii gratinate), Zucchini-Gratin De Roșii, și Gratin De Roșii-Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Mutați suportul cuptorului în treimea superioară a cuptorului.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și întindeți feliile de dovlecel în tigaie într-un singur strat. Dacă nu se potrivesc, gătiți-le în loturi.
Presărați bucăți de usturoi peste dovlecei și gătiți până când dovleceii se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Aranjați feliile de dovlecel într-un vas de copt din sticlă de 9x12 inci, alternând cu felii de brânză mozzarella și roșii, astfel încât feliile să se suprapună între ele într-un model de rând îngrijit.
Presărați parmezanul și busuiocul peste vas și condimentați după gust cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se rumeneste și vasul clocotește, aproximativ 30 de minute.