Zucchini cu parmezan
Zucchini cu parmezan durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmezan Dovlecel, Zucchini Parmezan, și Zucchini Parmezan.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dovlecelului și, dacă sunt mari, tăiați-le pe jumătate pe lungime. Feliați dovlecelul în diagonală în felii de 1/2 inch.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) și adăugați ceapa. Gatiti timp de 10 minute la foc mediu-mic, pana cand incep sa se rumeneasca.
Adăugați jumătate de dovlecel, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în tigaie și gătiți, aruncând ocazional, timp de 10 până la 15 minute, până când sunt fierte.
Se presară parmezan și se fierbe încă 30 de secunde.
Scoateți într-un platou de servire și repetați cu restul de dovlecei.
Notă: dacă gătești prea mult dovlecel într-o tigaie, ajungi să aburești mai degrabă decât să-l sotezi. Prefer să-l gătesc în 2 loturi.