Zucchini-ceapa Frittatan este un fără gluten și דל פחמימות, mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți dovlecei, garnisiți: roșii prune, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rețetă De Frittata De Dovlecei Și Ceapă, Ceapă Caramelizată, Ardei Roșu Și Frittata De Dovlecei, și Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei).
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare; adăugați dovlecei și ceapă și sotati 12 până la 14 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
3
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 3 ingrediente cel putin 1 minut sau pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când este setat; creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe și fierbeți 5 1/2 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Presărați uniform cu restul de 1/4 cană parmezan ras și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Busuioc
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Frittata de dovlecei-ceapă ușurată: reduceți untul la 1 lingură și omiteți uleiul. Saut dovlecel și ceapă conform instrucțiunilor; se ia de pe foc. Reduceți parmezanul ras la 1/4 cană, amestecând 2 linguri în amestec de legume. Înlocuiți 1 (15 uncii) carton de legume de grădină înlocuitor de ouă pentru 8 ouă și 1/4 cană de lapte cu conținut scăzut de grăsimi pentru 1/4 cană de lapte și bateți împreună cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Sare și Piper
înlocuitor De Ouă
Lapte
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Ceapă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Se toarnă peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
10
Coaceți conform instrucțiunilor; nu se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Presărați uniform cu restul de 2 linguri parmezan ras și busuioc.