Zmeură Tilapia

Zmeură Tilapia
Zmeura Tilapian este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți muștar, fileuri tilapia, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Chutney Chipotle de zmeură, Anti-cancer zmeură mango Tilapia, și Tilapia tostadas cu crustă Chipotle cu Salsan de zmeură și salată de Confetti de Avocado.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista