Zmeură Gratin
Raspberry Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 603 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți marsala, zahărul cofetarilor, smântâna grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Încercați Granola de caise și zmeură gratinată cu iaurt cu miere de zmeură, Cireșe și zmeură gratin, și Nectarină și zmeură gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la o adâncime de aproximativ 2 inci într-o cratiță sau tigaia de jos a unui cazan dublu și se aduce la foc mic. Într-un vas mare din oțel inoxidabil sau alt vas termorezistent sau în tigaia superioară a cazanului dublu, amestecați gălbenușurile de ou, mierea și Marsala până se amestecă bine. Setați vasul sau tigaia, dar fără a atinge, apa care fierbe și bateți puternic până când amestecul se luminează în culoare și se îngroașă și biciul lasă o urmă, aproximativ 3 până la 5 minute. Pentru a testa, trageți biciul prin centrul amestecului; ar trebui să lase o urmă curată pe fundul vasului sau tigaiei.
Adăugați vinul și continuați să bateți constant până când amestecul este palid, gros și extins foarte mult în volum, aproximativ 10 minute. Nu lăsați amestecul să fiarbă sau ouăle se vor coagula. Când zabaglione este ușoară și pufoasă și ține un vârf moale, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Între timp preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un bol folosind un mixer sau un tel, bateți smântâna cu zahărul granulat până se formează vârfuri rigide.
Când amestecul de ouă s-a răcit timp de 10 minute, folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca în zabaglione, având grijă să nu dezumflați amestecul. Ar trebui să aveți 6 până la 7 căni.
Adăugați biscotti într-un vas gratinat de 10 inci. Într-un castron mic, combinați zmeura, sucul de lămâie și sarea și aruncați ușor. Aranjați fructele de pădure peste biscotti. Cu o lingură mare, scoateți zabaglione peste zmeură și Cerneți zahărul deasupra. Aranjați vasul gratinat pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Coaceți gratinul până când blaturile se rumenesc în pete de aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească 5 minute și serviți cald.