Zmeură Gratin

Zmeură Gratin
Raspberry Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 603 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți marsala, zahărul cofetarilor, smântâna grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Încercați Granola de caise și zmeură gratinată cu iaurt cu miere de zmeură, Cireșe și zmeură gratin, și Nectarină și zmeură gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă la o adâncime de aproximativ 2 inci într-o cratiță sau tigaia de jos a unui cazan dublu și se aduce la foc mic. Într-un vas mare din oțel inoxidabil sau alt vas termorezistent sau în tigaia superioară a cazanului dublu, amestecați gălbenușurile de ou, mierea și Marsala până se amestecă bine. Setați vasul sau tigaia, dar fără a atinge, apa care fierbe și bateți puternic până când amestecul se luminează în culoare și se îngroașă și biciul lasă o urmă, aproximativ 3 până la 5 minute. Pentru a testa, trageți biciul prin centrul amestecului; ar trebui să lase o urmă curată pe fundul vasului sau tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinul și continuați să bateți constant până când amestecul este palid, gros și extins foarte mult în volum, aproximativ 10 minute. Nu lăsați amestecul să fiarbă sau ouăle se vor coagula. Când zabaglione este ușoară și pufoasă și ține un vârf moale, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Între timp preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un bol folosind un mixer sau un tel, bateți smântâna cu zahărul granulat până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Când amestecul de ouă s-a răcit timp de 10 minute, folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca în zabaglione, având grijă să nu dezumflați amestecul. Ar trebui să aveți 6 până la 7 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați biscotti într-un vas gratinat de 10 inci. Într-un castron mic, combinați zmeura, sucul de lămâie și sarea și aruncați ușor. Aranjați fructele de pădure peste biscotti. Cu o lingură mare, scoateți zabaglione peste zmeură și Cerneți zahărul deasupra. Aranjați vasul gratinat pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
BiscottiBiscotti
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți gratinul până când blaturile se rumenesc în pete de aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească 5 minute și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista