Raspberry-Fudge Fantasy Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 660 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, amestec de tort betty chocolate Fudge, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Raspberry Fudge Torte, Raspberry Fudge Torte, și Fantezie Fudge.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mic, aruncați 2/3 cană chipsuri de ciocolată cu 1 lingură amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsuri de ciocolată acoperite; se toarnă în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Amestec De Tort
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Refrigerați straturile 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
4
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. În castron mediu, amestecați ușor 1 cană de zmeură și conserve; pliați în 1 1/2 căni de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Frișcă
Zmeură
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Tăiați partea superioară rotunjită a unui strat. Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. Rezervați stratul superior netăiat.
6
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se întinde cu aproximativ 3/4 cană amestec de zmeură-cremă. Repetați cu al doilea și al treilea strat. Sus cu strat de tort rezervat, tăiat cu fața în jos. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu frisca rămasă. Aranjați 1/2 cană de zmeură rămasă deasupra tortului. Apăsați 1 1/2 cani chipsuri de ciocolată în partea de tort. A se păstra ușor acoperit la frigider.