Zmeură-Fudge Fantezie Torte

Zmeură-Fudge Fantezie Torte
Raspberry-Fudge Fantasy Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 660 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, amestec de tort betty chocolate Fudge, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Raspberry Fudge Torte, Raspberry Fudge Torte, și Fantezie Fudge.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, aruncați 2/3 cană chipsuri de ciocolată cu 1 lingură amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsuri de ciocolată acoperite; se toarnă în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Refrigerați straturile 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. În castron mediu, amestecați ușor 1 cană de zmeură și conserve; pliați în 1 1/2 căni de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Tăiați partea superioară rotunjită a unui strat. Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. Rezervați stratul superior netăiat.
6
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se întinde cu aproximativ 3/4 cană amestec de zmeură-cremă. Repetați cu al doilea și al treilea strat. Sus cu strat de tort rezervat, tăiat cu fața în jos. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu frisca rămasă. Aranjați 1/2 cană de zmeură rămasă deasupra tortului. Apăsați 1 1/2 cani chipsuri de ciocolată în partea de tort. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista