Ziua de naștere a lui Anne Whiteman Kugel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză de vaci procentuală, fulgi de porumb grosolan, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tort de condimente pentru ziua de naștere a mamei și Annei, Anne ' s fierbinte cârnați Dip, și Anne-Marie Nichols pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face kugel, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, rotiți ouăle împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Adăugați brânza de vaci, smântâna și zahărul. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Smântână
Zahăr
3
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă laptele, stafidele, untul topit, vanilia și coaja de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Unt
Portocaliu
Lămâie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o oală mare, aduceți cel puțin 5 litri de apă la fierbere la foc mare, sare și gătiți tăiței până chiar înainte de a fi gătite complet, aproximativ 5 minute, dar verificați instrucțiunile pachetului pentru momentul exact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți și amestecați tăiței în amestecul de ouă-brânză, apoi dați-l la frigider, bine acoperit, peste noapte. (Cred că acest pas de pregătire înainte a fost în principal pentru comoditate. Am copt budinca imediat și se dovedește mai ușoară; tăiței nu absorb atât de mult din cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Paste
Brânză
Ouă
6
Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Pentru a face toppingul, aruncați împreună fulgii de porumb, untul topit și scorțișoara într-un castron mic. Pentru a coace kugelul, turnați amestecul de tăiței în vasul de copt și presărați uniform cu toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Scorțișoară
Unt
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Bol
8
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
10
Retipărit cu permisiunea de la Arthur Schwartz ' s Jewish Home Cooking: rețete Idiș revizuite de Arthur Schwartz, drepturi de autor circulator200
11
Publicat de Ten Speed Press.Sursă foto: Ben Fink 2008