Ziua de naștere a lui Anne Whiteman Kugel

Ziua de naștere a lui Anne Whiteman Kugel
Ziua de naștere a lui Anne Whiteman Kugel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză de vaci procentuală, fulgi de porumb grosolan, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tort de condimente pentru ziua de naștere a mamei și Annei, Anne ' s fierbinte cârnați Dip, și Anne-Marie Nichols pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face kugel, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, rotiți ouăle împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați brânza de vaci, smântâna și zahărul. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
3
Se toarnă într-un castron mare și se amestecă laptele, stafidele, untul topit, vanilia și coaja de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
VanilieVanilie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o oală mare, aduceți cel puțin 5 litri de apă la fierbere la foc mare, sare și gătiți tăiței până chiar înainte de a fi gătite complet, aproximativ 5 minute, dar verificați instrucțiunile pachetului pentru momentul exact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți și amestecați tăiței în amestecul de ouă-brânză, apoi dați-l la frigider, bine acoperit, peste noapte. (Cred că acest pas de pregătire înainte a fost în principal pentru comoditate. Am copt budinca imediat și se dovedește mai ușoară; tăiței nu absorb atât de mult din cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PastePaste
BrânzăBrânză
OuăOuă
6
Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Pentru a face toppingul, aruncați împreună fulgii de porumb, untul topit și scorțișoara într-un castron mic. Pentru a coace kugelul, turnați amestecul de tăiței în vasul de copt și presărați uniform cu toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
8
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
10
Retipărit cu permisiunea de la Arthur Schwartz ' s Jewish Home Cooking: rețete Idiș revizuite de Arthur Schwartz, drepturi de autor circulator200
11
Publicat de Ten Speed Press.Sursă foto: Ben Fink 2008
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista