Zară Cornsticks

Zară Cornsticks
Buttermilk Cornsticks ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 240 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, îndulcitor granular, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Cornsticks Brânză, Chile Cornsticks, și [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de amestec de făină de porumb și următoarele 2 ingrediente; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
2
Bateti impreuna ouale, 2 1/4 cani zară, și 1/3 cana unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4
Încălziți tigăile din fontă într-un cuptor de 425 5 minute sau până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți tigăile din cuptor și acoperiți uniform cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți aluatul în tigăi fierbinți.
7
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți imediat din tigăi.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista