Yummy Umplute Poartă

Yummy Umplute Poartă
Urșii umpluți delicioși ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gustări graham, gustări graham cu ciocolată, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane delicioase delicioase și brânză, Salată De Fructe... Yummy Yummy!, și Bears Brat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți untul de arahide uniform pe 6 dintre gustările de ciocolată graham; acoperiți fiecare cu a doua gustare de ciocolată graham pentru a face un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Întindeți crema de brânză întinsă uniform pe 6 dintre gustările graham; acoperiți fiecare cu a doua gustare graham pentru a face un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista