Yummy Coco-Nuci Pavlova Jurnal

Yummy Coco-Nuci Pavlova Jurnal
Yummy Coco-Nutty Pavlova Log ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Coco Nutty Caramel Popcorn, Coco-granola cu gust de nucă de la I Quit Sugar, și Ciocolata Neagra Coco-Granola Cu Gust De Nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: suport sau mână
3
Mixer, hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Ungeți o foaie de copt și tapetați-o cu hârtie pergament cu unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Amestecați oțetul, amidonul de porumb și vanilia într-un bol mic și dați deoparte. Într-un mixer de suport, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet 1/4 cană de zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri rigide. Bateți încet amestecul de oțet în bezea până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
ArahideArahide
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Întindeți bezea uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Presărați nuca de cocos, nucile, migdalele și nucile pecan uniform peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
9
Coaceți până când nuca de cocos începe să devină aurie și albii sunt strălucitori și elastici, aproximativ 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Între timp, combinați căpșunile și ananasul scurs într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Într-un castron curat, bateți smântâna grea și restul de 1 lingură de zahăr până la vârfuri rigide și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Folosiți un cuțit pentru a elibera marginile și scoateți bezea din tigaie. Întoarceți ușor bezea pe o suprafață căptușită cu pergament, cu piulița în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
13
Întindeți frișca peste bezea și presărați uniform cu amestec de căpșuni, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului bezea. Lăsați puțin spațiu suplimentar la 1 dintre capetele scurte pentru a ajuta la sigilarea pavlova atunci când este rulată. Începând cu partea scurtă cu mai multe fructe, rotiți încet bezea într-un buștean, păstrând ruloul cât mai strâns posibil și învelind fructele în timp ce mergeți. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia capetele pentru margini curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
Tăiați în felii de 2 inci și transferați într-un vas de servire pentru servire.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista