Yum Yum Nuci Dulciuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați dulciurile cu nuci Yum Yum. Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, zahăr, ulei de șofrănel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dulciuri pentru dulce, Zebra Sweets, și Dulciuri De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți cu ulei o tigaie pătrată de 7 sau 8 inci. Pune deoparte.
Așezați nucile într-un robot de bucătărie și tocați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier.
Puneți conținutul într-un vas mic de amestecare. Se amestecă zahărul și albușurile. Cu o spatulă, răzuiți conținutul vasului în tigaia cu ulei și apăsați într-un strat uniform.
Coaceți timp de 1 oră pentru fursecuri moi sau 1 1/2 ore pentru fursecuri crocante.
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească.
Tăiați în pătrate de 1 3/4 sau 2 inci.
Chiar dacă acestea sunt pur și simplu o versiune de ciocolată a Yum Yums, toată lumea pare să creadă că sunt brownies. Da.Topiți 2 1/2 uncii de 70% ciocolată neagră—nu cu lapte—într-un cazan dublu.
Se adaugă în vasul de amestecare după zahăr și albușuri. Procedați conform instrucțiunilor.
Extras din The Intolerant Gourmet: mâncare glorioasă fără Gluten și lactoză de Barbara Kafka (Cărți Artizanale). Drepturi de autor 201
Fotografii de Johnny Miller.