Yuca Gratin (Yuca Gratinada)
Yuca Gratin (Yuca Gratinada) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 513 calorii, 7g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, ou, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pâine columbiană yuca (Pan de Yuca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti yuca intr-o oala mare cu apa sarata la foc mediu timp de aproximativ 15 minute sau pana cand furculita se inmoaie.Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 F.
Scurgeți yuca și îndepărtați orice fibre din centru.
Se transferă într-un castron mare și se pasează.
Încălziți smântâna grea, bulionul de pui sau legume, usturoiul, untul și sarea într-o oală mică la foc mediu.
Adăugați amestecul de smântână, oul bătut, pătrunjelul și arpagicul în piureul de yuca și amestecați bine.
Transferați amestecul de yuca într-un vas de copt uns, presărați parmezanul deasupra și coaceți aproximativ 30 de minute sau până devin aurii în unele părți.