Ye ' abesha Gomen(verdeață)

Ye ' abesha Gomen(verdeață)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ye ' abesha Gomen (verdeață). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, usturoi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ O sărbătoare etiopiană: tocană de vită măcinată, verdeață și pâine plată Teff (Minchet Abish, ye ' Basha Gomen și Ingera), Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista