Yakitori

Yakitori
Rețeta Yakitori ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 176 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, sake, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de soia, puteți urma acest fel principal cu Shake De Lapte De Soia Espresso ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1136 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă soia, mirinul, sake-ul și zahărul și se marinează puiul cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
2
Frigeți puiul și ceapa verde în ordine alternativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Grătiți puiul frigărui, ungându-l cu marinada până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista