Rețeta Ya Makin ' Curry Goat este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Makin Bacon, Curry de capră, și Capră Curry.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.