Wok-salată de calmar carbonizat cu spanac și caju

Wok-salata de calmar carbonizat cu spanac pentru copii și caju este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 273 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sos de chili sriracha, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Calmar Carbonizat Thailandez (Pla Muek Yang), Frigarui de calamar carbonizat pe paine prajita cu usturoi cu rucola, și Salată de spanac cu slănină și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul și sulițele de andive în 6 boluri individuale de salată.
Într-un castron mediu, aruncați calmarul cu menta, coriandru, caju prăjit și sos de chili și condimentați cu sare.
Încălziți un wok sau o tigaie până când este fierbinte.
Adăugați 1 lingură de ulei și, când începe să fumeze, adăugați o treime din calmar. Se amestecă la foc mare timp de 10 secunde. Deglazați tigaia cu 1 lingură de suc de lămâie și lingurați calmarul în 2 boluri. Repetați încă 2 ori cu calmarul rămas.
Serviți salata deodată, cu pene de tei.