Whoopie Pies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele Whoopie. Această rețetă servește 8. O porție conține 531 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de marshmallow, cum ar fi puf de marshmallow, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Whoopie Pies, Whoopie Pies, și Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron până se combină. Se amestecă Zara și vanilia într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer în picioare sau 5 minute cu un handheld, apoi adăugați oul, bătând până se combină bine. Reduceți viteza la minim și amestecați alternativ amestecul de făină și Zara în loturi, începând și terminând cu făină, răzuind ocazional partea bolului și amestecând până la omogenizare.
Lingurați movile de 1/4 cană de aluat la aproximativ 2 inci distanță pe 2 foi mari de copt cu unt.
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când blaturile sunt umflate și prăjiturile revin la atingere, 11 până la 13 minute.
Transferați cu o spatulă metalică pe un suport pentru a se răci complet.
Bateți împreună untul, zahărul cofetarilor, marshmallow și vanilia într-un castron cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Întindeți o lingură rotunjită de umplutură pe părțile plate ale jumătății de prăjituri și acoperiți cu prăjiturile rămase.
* Prăjiturile pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Umplerea poate fi făcută cu 4 ore înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.