Whisky Flat Iron Steaks

Whisky Flat Iron Steaks
Whisky Flat Iron Steaks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 599 calorii, 49G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, piper crăpat, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Whisky glazurate fripturi plate de fier și cartofi la grătar, Fripturi Plate De Fier Cu Sos De Arahide, și Sfârâie Și Fumează Fripturi Plate De Fier.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista