Westwood Retro Burger

Westwood Retro Burger
Westwood Retro Burger ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 2327 calorii, 59G de proteine, și 171g de grăsime pe porție. Pentru $11.66 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bourbon, muștar Dijon cu cereale, chifle de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Retro", Pui fierbinte și chipsuri Retro, și Sos Retro Hibachi pentru friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 căni de chipsuri de hickory, înmuiate timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Pentru burger: Preîncălziți grătarul la foc mediu. Pune-ți așchii de lemn să fumeze în grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați ușor carnea de vită și mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Presărați bourbonul peste carnea măcinată și lăsați să se odihnească 2 minute. După ce bourbonul s-a înmuiat în amestecul de carne, încorporați grăsimea de rață, muștarul, pătrunjelul, cimbru, sosul fierbinte, oțetul, șalota și puțină sare și piper. Aveți grijă să nu amestecați prea mult, în special cu grăsimea de rață; grăsimea trebuie distribuită uniform în bucăți mici de dimensiunea unui cap de creion. Formați 4 chiftele lejer, suficient pentru a-și menține forma și a nu se destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Grătiți așezând tortele într-o formație U pe grătar (grătarele exterioare pe secțiunea înaltă și centrală off, sau faceți un puț de cărbune). Gatiti la mediu-rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Lăsați să se odihnească într-un loc cald. Prăjiți chiflele despicate pe grătar în timp ce fumul se construiește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Ungeți jumătățile de ceapă cu ulei de măsline și gătiți-le pe grătarul încă fierbinte, până când se înmoaie și exteriorul este carbonizat. Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați-l în benzi subțiri și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-o oală grea la foc mare, gătiți slănina tăiată cubulețe până când este crocantă și redată. Se amestecă fâșiile de ceapă și bourbonul și se aduce la foc mic. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, apoi se amestecă untul. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute. Se condimentează cu oțet balsamic, Dijon, rozmarin și sare. Scoateți marmelada de pe foc și terminați cu sirop de arțar. Rezervați într-o zonă caldă pentru a servi (se poate face cu până la 2 zile înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Gât De PuiGât De Pui
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați burgerii pe chiflele de jos, lingurați peste puțină marmeladă (asigurați-vă că obțineți mult sos) și acoperiți-l..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Dacă nu ți se scurge pe braț, nu ai primit suficient sos acolomănâncă-l prost, grăbește-te
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

454Nuci de orice fel (tocate)slănină, tăiată cubulețeslănină, tăiată cubulețe1Dash1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOțet BalsamicOțet Balsamic1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)227Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional2(iarnă)Muștar DijonMuștar Dijon57Nuci de orice fel (tocate)grăsime de rață (rece, solidă, dar squisabilă)grăsime de rață (rece, solidă, dar squisabilă)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinată (raport 50/50 cu conținut de grăsime de 11 până la 13%)carne de vită măcinată (raport 50/50 cu conținut de grăsime de 11 până la 13%)454Nuci de orice fel (tocate)miel măcinatmiel măcinat1Dashcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSirop de arțarSirop de arțar4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline, pentru periajUlei de măsline, pentru periaj4ceapă, înjumătățităceapă, înjumătățită4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăChifle de susanChifle de susan1ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar Dijon din cereale integralemuștar Dijon din cereale integrale
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista