Vițel sotat cu lămâie pe un pat de Broccoli Rabe
Vitelul sotat cu lămâie pe un pat de Broccoli rabe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 2 porții cu 423 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, scoici de vițel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Vițel sotat cu lămâie pe un pat de Broccoli Rabe, Broccoli rabe și Scallopini de vițel pane, și Broccoli Sotate Rabe.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc moderat, combinați uleiul, untul și făina. Gatiti 2 sau 3 minute.
Adăugați vițelul feliat în sos îngroșat 3 sau 4 minute și transferați-l într-un platou cald. Condimentați vițelul cu sare și piper.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și pătrunjelul tocat în sos și scoateți tigaia de pe foc.
Încălziți apa pentru broccoli rabe. Blanch până când este gătit, dar încă crocant.
Puneți o a doua tigaie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, usturoi și broccoli rabe și gătiți până se înmoaie. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Pentru a asambla, împărțiți broccoli rabe între 2 farfurii. Se acoperă cu vițel și se toarnă sosul de tigaie în mod egal peste cele 2 farfurii.