Vițel Oscar

Vițel Oscar
Vițel Oscar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 894 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.92 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură Oscar (Pentru 2), Friptură Oscar, și Pui Oscar.

Instrucțiuni

1
Blanch sparanghel sfaturi în fierberea apei, se scurge și se pune deoparte. Puneți picioarele de crab în apă, vin alb și felii de lămâie timp de 5 minute, apoi înveliți cu un cracker de crab și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
CrabiCrabi
Pentru LegarePentru Legare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Într-un vas superficial combinați făina, sarea și piperul; înveliți bucăți de vițel. Într-o tigaie sotată la foc mediu, topiți 1 lingură de unt și prăjiți cotletele 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți vițelul pe un platou cald. Folosind aceeași tigaie, topiți untul rămas. Se amestecă șalotele și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ulei de măsline, sparanghel și crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrabiCrabi
5
Se sotează 2 minute pentru a se încălzi.
6
Pentru a servi: așezați sparanghelul și crabul deasupra fiecărei tăițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabiCrabi
7
Stropiți fiecare cu sos Bearnaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BearnaiseSos Bearnaise
8
Se servește fierbinte.
9
Într-o cratiță mică, combinați tarhonul, șalotele, oțetul și vinul la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
11
Așezați un vas din oțel inoxidabil într-o cratiță care conține apă fierbinte sau folosiți un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateti galbenusurile pana cand dublati volumul. Adăugați încet untul topit, continuați să bateți până când sosul se îngroașă. Se amestecă reducerea rezervată a șalotului. Se condimentează cu sare și piper, se lasă deoparte învelit într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Serviți cu Oscar De Vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista