Vis De Gheață De Ciocolată-Cireșe

Vis De Gheață De Ciocolată-Cireșe
Visul de gheață de ciocolată-cireș este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 218 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, pudră de cacao, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Dream Baruri, Tort De Vis Cu Cireșe, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ingredientele în blender de mare viteză în ordinea listată (un robot de bucătărie poate funcționa dacă omiteți spanacul). Începeți să amestecați la minim și creșteți treptat viteza până când sunteți la cea mai înaltă setare. Dacă blenderul dvs. are un manipulator, folosiți-l pentru a împinge fructele în lame. (Acest lucru va fi tare, așa că nu vă faceți griji dacă sună ca un ciocan pneumatic care se luptă cu un ferăstrău cu lanț.) Amestecați până se omogenizează, dar nu amestecați prea mult sau frecarea vă va topi visul de gheață. Dacă se întâmplă acest lucru, numiți-l smoothie și folosiți un pai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmoothieSmoothie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Paie De BăutPaie De Băut
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista