Vinetă De Busuioc-Usturoi

Vinetă De Busuioc-Usturoi
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Vinetă de busuioc-usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cățel de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salată De Varză Cu Busuioc Și Vinetă De Usturoi, Amestec verde cu vinetă de usturoi-busuioc, și Paste De Legume Cu Busuioc Și Usturoi Cu Vinetă Balsamică.

Instrucțiuni

1
Bateti impreuna primele 4 ingrediente pana se amesteca. Adăugați treptat ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până la neted. Se amestecă busuiocul. Acoperiți vinaigreta și răciți 30 de minute. A se păstra la frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista