Vinete și roșii se coace

Vinete și roșii se coace
Vinetele și roșiile coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 140 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, parmezan, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tomate Vinete Coace, Tomate vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, și Tomate vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie vinetele în felii de 1/4 inch și se sare ușor. Lăsați-le să transpire timp de 30 de minute. În timp ce vinetele sunt puse deoparte, sotează ceapa, usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mic, acoperind tigaia cu un capac pentru a le menține umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Sotati ceapa pana cand sunt moi si devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă busuiocul, oregano, piureul de roșii, apa, sarea și piperul în tigaia de ceapă și se fierbe timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce amestecul fierbe, clătiți feliile de vinete și aburiți-le fie într-un coș cu aburi cu microunde (în două loturi la 10 minute fiecare), fie într-un abur peste aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit fără aerosoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți 2 până la 3 linguri de sos de roșii-amestec pe fundul vasului de copt pregătit. Aranjați un strat de vinete pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă o treime din sosul de roșii peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Se toarnă un recipient de iaurt peste sosul de roșii. Repetați stratul de vinete, sosul de roșii, iaurtul, vinetele și acoperiți vasul cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
9
Acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați germenii de grâu sau pesmetul peste partea superioară a caserolei, urmată de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți încă 20 până la 30 de minute; până când toppingul se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista