Vinete și roșii se coace

Vinete și roșii se coace
Vinetele și roșiile coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 140 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, parmezan, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tomate Vinete Coace, Tomate vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, și Tomate vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie vinetele în felii de 1/4 inch și se sare ușor. Lăsați-le să transpire timp de 30 de minute. În timp ce vinetele sunt puse deoparte, sotează ceapa, usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mic, acoperind tigaia cu un capac pentru a le menține umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Sotati ceapa pana cand sunt moi si devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se amestecă busuiocul, oregano, piureul de roșii, apa, sarea și piperul în tigaia de ceapă și se fierbe timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
În timp ce amestecul fierbe, clătiți feliile de vinete și aburiți-le fie într-un coș cu aburi cu microunde (în două loturi la 10 minute fiecare), fie într-un abur peste aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit fără aerosoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți 2 până la 3 linguri de sos de roșii-amestec pe fundul vasului de copt pregătit. Aranjați un strat de vinete pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă o treime din sosul de roșii peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Se toarnă un recipient de iaurt peste sosul de roșii. Repetați stratul de vinete, sosul de roșii, iaurtul, vinetele și acoperiți vasul cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați germenii de grâu sau pesmetul peste partea superioară a caserolei, urmată de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți încă 20 până la 30 de minute; până când toppingul se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista