Vinete și ciuperci cu orez sălbatic
Vinetele și ciupercile cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 235 calorii. Un amestec de unt, bulion de pui, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, Orez sălbatic cu ciuperci, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați vinetele și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scoateți vinetele din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și prăjiți ceapa și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vinetele în tigaie și condimentați cu usturoi, sare, piper și condimente italiene. Gatiti si amestecati timp de un minut pentru a amesteca aromele.
Se amestecă bulionul de pui și se fierbe timp de aproximativ 5 minute, până când cea mai mare parte a lichidului este redusă sau absorbită. Se amestecă crema de supă de ciuperci, smântână jumătate și jumătate și orez sălbatic gătit. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă doriți.