Vinete-ușor , bun și gustos
Vinete-ușor, bun și gustos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 114 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ou, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caponata ' vinete și o mulțime de lucruri bune!, Pâine De Carne Ușoară Gustoasă, și Tilapia ușoară și gustoasă a europarlamentarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o tigaie pentru pizza cu ulei de măsline.
Feliați vinetele în 8 felii rotunde, fiecare cu grosimea de 1/4 până la 1/2 inch. Tăiați pielea, menținând forma rotundă a feliilor. Într-un castron mic, bateți împreună oul și apa.
Așezați pesmetul într-un castron mic separat.
Înmuiați feliile de vinete pe rând în amestecul de ouă și apă, apoi în pesmet. Una câte una, așezați feliile acoperite într-un singur strat pe foaia de copt pregătită sau tigaia pentru pizza. Completați feliile cu cantități egale de roșii, parmezan și sos de salată în stil Italian.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 minute. Schimbați setarea cuptorului la fiert și continuați să gătiți 3 până la 5 minute. Verificați frecvent feliile în timp ce fierbeți pentru a evita arderea.