Vinete Gratinate
Vinetele gratinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 239 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline, sos de spaghete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Vinete, Gratin De Vinete, și Gratin De Vinete De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 400 la 8 minute. Întoarceți și coaceți cu 7-8 minute mai mult sau până se rumenesc ușor și se înmoaie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați o felie de vinete în fiecare dintre cele două 10 oz. ramekins acoperite cu spray de gătit. Completați fiecare cu 2 linguri de sos de spaghete și 2 linguri de brânză mozzarella. Repetați straturile de două ori.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până se topesc bule și brânză.